Ржищів. Рятувальники показали наслідки удару по Київській області — фото

У Державній службі з надзвичайних ситуацій показали наслідки удару російських окупантів по Ржищеву Київської області у ніч проти 22 березня

У Державній службі з надзвичайних ситуацій показали наслідки удару російських окупантів по Ржищеву Київської області у ніч проти 22 березня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою ДСНС у соціальних мережах.

За словами рятувальників, внаслідок атаки частково зруйновано два п'ятиповерхові гуртожитки та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшою пожежею. Загинуло троє людей.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський прокоментував удар російських окупантів по Київській області дронами-камікадзе Shahed-136, який забрав життя трьох людей. Про це стало відомо із повідомлення, яке глава держави опублікував у Twitter.

За його словами, росіяни випустили понад 20 ударних дронів, а також обстрілювали Україну ракетами та артилерією. Він зазначив, що щоразу, коли хтось намагається почути слово "мир" у Москві, Кремль віддає черговий указ про злочинні удари.

Зеленський заявив, що успіх України наближає світ, а санкції проти РФ реально повертає чинність Статуту ООН.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися