Проїзд у Києві радикально зміниться: новий графік руху транспорту

В українській столиці найближчим часом зміниться курсування громадського транспорту

В українській столиці найближчим часом зміниться курсування громадського транспорту — йдеться про збільшення інтервалу руху через скорочення тривалості режиму обмеження комендантської години. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби КМДА.

Відомо, що транспорт продовжить свою роботу з 26 березня. Наземний транспорт працюватиме з 05:30 до 23:30, метрополітен працюватиме з 06:00 до 23:00, а фунікулер працюватиме з 07:00 до 22:00.

Нагадаємо, що у Дарницькому районі української столиці тимчасово обмежили рух транспорту на Дніпровській набережній. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рух буде частково перекрито з 17 березня по 9 квітня — це пов'язано з будівництвом лівобережної розв'язки Дарницького мосту. Для виконання монтажних робіт на осі проїжджої частини Дніпровської набережної встановлять тимчасову опору.

На частині Дніпровської набережної між вулицями Здолбунівською та Причальною буде частково обмежено рух: 18 та 19 березня рух буде організовано однією смугою в кожному напрямку, з 20 березня по 9 квітня працюватиме одна смуга у напрямку просп. Бажана та дві смуги у напрямку просп. Соборності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Кхм

24 березня 2023, 14:26

А можна фото не ставити москальські валідатори?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися