У метро Києва запровадили революційну зміну: що потрібно знати пасажирам

В українській столиці запровадили революційне нововведення на станціях київського метрополітену

В українській столиці ввели революційне нововведення на станціях київського метрополітену — йдеться про додавання всіх станцій до мобільного додатку "Київ цифровий". Про це стало відомо із офіційного повідомлення Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що після оновлення програми "Київ Цифрової" користувачам став доступний удосконалений сервіс "Рух транспорту", до якого додали станції метро.

Це дає користувачам: знаходити всі станції метро у пошуку або на карті, переглянути графік роботи кожної станції, дізнатися про пересадки на інші лінії метро та наземний транспорт, переглянути та зберегти схему метро, зберігати станції в обрані, щоб мати їх у швидкому доступі.

Сервіс "Рух транспорту" працює в бета-версії та продовжує вдосконалюватися за відгуками користувачів.

Нагадаємо, що в українській столиці найближчим часом зміниться курсування громадського транспорту, йдеться про збільшення інтервалу руху через скорочення тривалості режиму обмежень комендантської години. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби КМДА.

Відомо, що транспорт продовжить свою роботу з 26 березня. Наземний транспорт працюватиме з 05:30 до 23:30, метрополітен працюватиме з 06:00 до 23:00, а фунікулер працюватиме з 07:00 до 22:00.

Читайте также