На Київщині цілий день лунатимуть гучні вибухи: деталі

У Богуславі на території Київської області 24 березня лунатимуть гучні вибухи

У Богуславі на території Київської області 24 березня лунатимуть гучні вибухи — причиною стане проведення планових вибухових робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Богуславської міської ради.

Відомо, що 24 березня у місцевому гранітному кар'єрі проводитимуться вибухові роботи. Орієнтовний час проведення – з 11:00 до 17:00. Мешканців закликали не панікувати та зберігати спокій.

Нагадаємо, що в українській столиці скоротять час тривалості обмежень комендантської години. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Відомо, що з 26 березня комендантська година буде скорочена — вона триватиме з 00:00 до 05:00 щодня. За словами начальника військової адміністрації Сергія Попка, влада розглянула громадський запит і прийняла рішення.

"Новий період комендантської години дозволить збільшити час руху громадського транспорту для зручності киян та гостей міста. Також скорочення тривалості має сприяти зменшенню соціальної напруги, нарощування виробництва, створенню нових робочих місць. Підприємства сфери обслуговування також зможуть продовжити час роботи", - сказав Попко.

Читайте также