У метро Києва змінили роботу червоної гілки підземки: подробиці

В українській столиці змінили роботу на червоній лінії київського метрополітену

В українській столиці змінили роботу на червоній лінії київського метрополітену – йдеться про поновлення зупинок на станції "Гідропарк". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За його словами, з 1 квітня станція буде відкрита для пасажирів, працюватиме вестибюль №1, повз станцію "Дніпро" поїзди курсуватимуть без зупинки.

Під час сигналу повітряної тривоги "Гідропарк" буде закрито.

Нагадаємо, що в українській столиці ввели революційне нововведення на станціях київського метрополітену — йдеться про додавання всіх станцій до мобільного додатку "Київ цифровий". Про це стало відомо із офіційного повідомлення Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що після оновлення програми "Київ Цифрової" користувачам став доступний удосконалений сервіс "Рух транспорту", до якого додали станції метро.

Це дає користувачам: знаходити всі станції метро у пошуку або на карті, переглянути графік роботи кожної станції, дізнатися про пересадки на інші лінії метро та наземний транспорт, переглянути та зберегти схему метро, зберігати станції в обрані, щоб мати їх у швидкому доступі.

Сервіс "Рух транспорту" працює в бета-версії та продовжує вдосконалюватися за відгуками користувачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися