У Києві зробили низку важливих перейменувань: список нових назв

В українській столиці перейменували низку міських топонімів, назви яких пов'язані з РФ чи її сателітами

В українській столиці перейменували низку міських топонімів, назви яких пов'язані з РФ чи її сателітами. Про це стало відомо із відповідного рішення, яке було ухвалено на черговому засіданні Київської міської ради.

Відомо, що у столиці перейменовано низку міських об'єктів.

Подільський район: вулиця Тагільська – вулиця Оксани Мешко.

Дніпровський район: проспект Юрія Гагаріна – проспект Леоніда Каденюка, проспект Визволителів – проспект Георгія Нарбута, бульвар Перова – проспект Воскресенський.

Голосіївський район: вулиця Москвина та провулок Москвина – вулиця Івана Фірцака та провулок Івана Фірцака відповідно, вулиця Столетова – вулиця Уласа Самчука, вулиця П'ятигорська – вулиця Альпійська, вулиця Маршальська – вулиця Галини Севрук.

Деснянський район: вулиця Космонавта Волкова – вулиця Космонавта Поповича, вулиця Марини Цвєтаєвої – вулиця Олександри Екстер.

Печерський район: вулиця Добролюбова – вулиця Володимира Короткевича.

Солом'янський район: вулиця Суздальська – вулиця Олекси Гірника.

Шевченківський район: вулиця Льва Толстого – вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, площа Льва Толстого – площа Українських Героїв; вулиця Сім'ї Хохлових – вулиця Гарета Джонса.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

24 березня 2023, 10:36

Знести, перейменувати. Щось дуже знайоме. Десь у 1917 так і робилося. Цеж простіше, ніж побудувати та назвати. А якщо на це діло йдуть гроши міськбюджету.... Все цікавіше та цікавіше. Прайс в студію! Будь ласка.

Вуйко

24 березня 2023, 08:40

В дятлов самок не бывает.

педалік

24 березня 2023, 08:13

я працюю і не втомився

Михаил

24 березня 2023, 08:11

Вулиця Героїв. Це що за тупість? Шо вони там у кличка палять? Я так рзмію, що це не честь ворюги бойка та триразового героя пригожина?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися