Київрада кардинально змінила режим роботи: подробиці від депутатів

В українській столиці змінили режим роботи Київської міської ради

В українській столиці змінили режим роботи Київської міської ради — йдеться про поновлення онлайн-трансляцій пленарних засідань та роботи комісій. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київради на його сайті.

Відомо, що рішення було ухвалено на пленарному засіданні 64 депутатами. На офіційному сайті Київської міської ради буде опублікована інформація про час та місце проведення постійних комісій, і всі охочі зможуть ознайомитись із переліком питань, які передбачається винести на розгляд.

Нагадаємо, що в українській столиці перейменували низку міських топонімів, назви яких пов'язані з РФ або її сателітами. Про це стало відомо із відповідного рішення, яке було ухвалено на черговому засіданні Київської міської ради.

Відомо, що у столиці перейменовано низку міських об'єктів. Подільський район: вулиця Тагільська – вулиця Оксани Мешко. Дніпровський район: проспект Юрія Гагаріна – проспект Леоніда Каденюка, проспект Визволителів – проспект Георгія Нарбута, бульвар Перова – проспект Воскресенський.

Голосіївський район: вулиця Москвина та провулок Москвина – вулиця Івана Фірцака та провулок Івана Фірцака відповідно, вулиця Столетова – вулиця Уласа Самчука, вулиця П'ятигорська – вулиця Альпійська, вулиця Маршальська – вулиця Галини Севрук. Деснянський район: вулиця Космонавта Волкова – вулиця Космонавта Поповича, вулиця Марини Цвєтаєвої – вулиця Олександри Екстер.

Печерський район: вулиця Добролюбова – вулиця Володимира Короткевича. Солом'янський район: вулиця Суздальська – вулиця Олекси Гірника. Шевченківський район: вулиця Льва Толстого – вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, площа Льва Толстого – площа Українських Героїв; вулиця Сім'ї Хохлових – вулиця Гарета Джонса.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися