У Київській області кілька днів не буде світла: де та коли

Про відключення електроенергії попередили мешканців кількох громад

Через ремонтні роботи у кількох районах Київської області тимчасово відключать світло. Про це мешканців попередили у міській владі громад, передають "Коментарі".

Місцева влада громад попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". У понеділок, 27 березня, в електромережах Вишгородського району Київської області триватимуть ремонтні роботи з 09:00 до 18:00. На цей період відключать світло у селі Хотянівка:

·       садові товариства "Пролісок", "Каскад", "Зоря", "Червоний прапор", "Ялинка", "Залізничний", "Нива", "Лаванда", "Дружба КПІ", "Урожай", "Лелека", "Лотос", "Лотос-1", "Озерне", "Озерний-3", "Азарт", "Глядин", "Сонячний", "Оболонь" та "Пролісок-10", "Світанок", "Дальнє";

·       масиви "Світанок" та "Північний", вулиці Садова, Лісова, Піщана, Яблунева, Михайлівська, а також урочище Баштан.

Через ремонтні роботи в електромережах Фастівської громади 27 березня у деяких населених пунктах відключать світло. З 09:00 по 16:00 не буде електропостачання у Фастові на вулицях Житомирській та Бишівській.

З 09:00 по 18:00 не буде електропостачання за такими адресами у селищі міського типу Борова:

·       вулиці Черника, Новофастівська, Фастівська, Червоних Троянд, Бойка, Поповича, Польова, Гончара, Буйка, Вишнева, Набережна, Миру, Козацької слави, Вокзальна.

·       провулки Федіра Черника, Новофастівський, Михайлівський Тупик.

Окрім того, у Фастівському районі Київської області відключать світло у вівторок, 28 березня, з 09:00 по 16:00 у Фастові на вулицях Житомирській та Бишівській, а також за такими адресами:

Борова з 09:00 по 17:00:

·       вулиці Глібова, Нововокзальна, Фастівська, Сонячна, Набережна, Загаєвича, Гончара, Квіткова, Шовковична, Кожедуба, Озерна, Поповича, Барановського, Українська, Свободи, 8 Березня;

·       провулки Сонячний Щасливий, Небесної Сотні, Черника, Новофастівський, Косовської;

·       вулиці Польова, Сосюри, Червоних Троянд, Черника, Новофастівська, Бойка, Дружби, Шевченка, Лісна, Театральна, Зелена, Вокзальна, Буйка, Вишнева, Михайлівський Тупик, Вишні, Тищенка, Яблунева, Щаслива;

·       переїзд 46 км, вулиця Круковської.

Мотовилівка:

·       вулиці Козацька, Шкільна, Богуна, Соборна, Грушевського, Вишнева, Степова, Дружби, Червона, Бишівська.

Фастів:

·       вулиці Українська, Огієнка, Залізнична.

З 09:00 по 18:00:

Борова:

·       вулиці 1 Грудня, 8 Березня, Калабаліна, Сковороди, Ярмоленка, Залізнична, Васильківська, Петрусенко, Садова, Франка, Миру, Козацької слави, Зоряна, Ярослава Мудрого, Тополева, Південна, Соборності;

·       провулки 1 Грудня, Сковороди, Ставковий та Соборності.

Читайте также