У Києві на Троєщині не можна буде пити воду з крана: список адрес

У Деснянському районі української столиці найближчим часом заборонять пити воду їхнього крана — причиною стане планова профілактична дезінфекція та промивання мереж у ніч із 5 на 6 квітня.

У Деснянському районі української столиці найближчим часом заборонять пити воду їхнього крана — причиною стане планова профілактична дезінфекція та промивання мереж у ніч із 5 на 6 квітня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Деснянської РДА.

Згідно з повідомленням, з 21:00 5 квітня до 7:00 6 квітня проводитиметься промивка та дезінфекція зовнішніх водопровідних мереж та вводів для мешканців 5 та 6 мікрорайонів, що проживають вулицями: вул. Миколи Закревського, 27/2-49/1, вул. Теодора Драйзера, 2/27-12/16, просп. Червоної Калини від 12/16 житлового будинку №36/7, вул. Сержа Лифаря, 1/49-7/36.

"Протягом часу виконання робіт забороняється користуватися водою з крана для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб", - наголосили у Деснянській РДА.

Як зазначається, профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручностей для мешканців. Також у прес-службі додали, що водою слід користуватися після 07.00 6 квітня, пропустивши її з кранів протягом 15 хвилин.

Нагадаємо, що мешканців української столиці попередили про сильне погіршення погодних умов — очікується дощ, мокрий сніг та ожеледиця. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Відомо, що у місті оголошено рівень небезпеки, пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с. Температура у Києві знизиться до 2-4°С.

Зазначається, що зміна погодних умов може призвести до порушення руху транспорту. Тому столичних водіїв закликали не перевищувати швидкість і дотримуватися безпечної дистанції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися