Відома депутатка Київради потрапила до Верховної Ради: подробиці

Депутат Київської міської ради Ірина Нікорак стала народним депутатом Верховної Ради

Депутат Київської міської ради Ірина Нікорак стала народним депутатом Верховної Ради – центральна виборча комісія визнала Ірину Нікорак обраною депутатом замість Михайла Забродського (№4 у спиці "Європейської солідарності"), який склав повноваження.

Зазначається, що до неї надійшла ухвала парламенту від 20 березня, якою депутатські повноваження Забродського були достроково припинені у зв'язку з особистою заявою.

Комісія розглянула зазначену постанову і визнала обраним нардепом наступного за черговістю кандидата у списку Євролідарності, а саме Нікорак, що йшла в ньому під №26.

Нагадаємо, що в українській столиці змінили режим роботи Київської міської ради — йдеться про поновлення онлайн-трансляцій пленарних засідань та роботи комісій. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київради на його сайті.

Відомо, що рішення було ухвалено на пленарному засіданні 64 депутатами. На офіційному сайті Київської міської ради буде опублікована інформація про час та місце проведення постійних комісій, і всі охочі зможуть ознайомитись із переліком питань, які передбачається винести на розгляд.

Читайте также