У Києві негода масово повалила дерева: постраждали машини (Фото)

В українській столиці негода призвела до падіння дерев через сильний вітер — постраждали чотири автомобілі

В українській столиці негода призвела до падіння дерев через сильний вітер — постраждали чотири автомобілі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

За словами рятувальників, загалом вони здійснили шість виїздів на ліквідацію наслідків негоди. Звалені дерева також прибирали із двох проїжджих частин.

Нагадаємо, що в українській столиці 29 березня очікується продовження негоди, водіїв просять не виїжджати до міста через сніг та ожеледицю. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Через погіршення погодних умов мешканцям столиці радять не паркувати автомобілі по обидва боки доріг, щоби не заважати роботі спецтехніки. Зараз у Києві спостерігається морозна та вітряна погода. Пориви сягають 15-20 м/с. На дорогах та тротуарах ожеледиця.

Для усунення наслідків нічного снігопаду Київавтодор вивів на дороги міста понад 150 одиниць спеціальної техніки. У ручному прибиранні задіяно близько 200 працівників компанії.

Читайте также