На Київщині зміниться рух на важливій дорозі: подробиці

На території Київської області біля міжнародного аеропорту "Бориспіль" планують змінити рух транспорту, облаштувавши наземний перехід біля терміналу D

На території Київської області біля міжнародного аеропорту "Бориспіль" планують змінити рух транспорту, облаштувавши наземний перехід біля терміналу D. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що ДП "Міжнародний аеропорт Бориспіль" оголосило тендер на закупівлю послуг з технічного огляду споруд під час проведення капітального ремонту дороги №1 (термінал "D") із влаштуванням надземного пішохідного переходу на території аеропорту.

За роботи хочуть сплатити 566 250 гривень. Роботи планується завершити до 31 серпня.

Нагадаємо, що на території Київської області змінився проїзд у громадському транспорті через скорочення часу тривалості режиму комендантської години. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що з 26 березня більшість приміських та міжміських автобусних маршрутів Київської області почали працювати довше.

Пасажирські перевезення збільшать свій час роботи на 60 хвилин вранці та на 30 – увечері. Таке рішення пов'язане із рішенням обладміністрації зменшити час комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися