Опалювальний сезон у Києві: у КМДА розповіли, коли відключать батареї

У Київській міській державній адміністрації розповіли, коли варто очікувати закінчення опалювального сезону у Києві та як прийматимуть рішення про відключення батарей

У Київській міській державній адміністрації розповіли, коли варто чекати на закінчення опалювального сезону в Києві і як прийматимуть рішення про відключення батарей. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало місцеве видання Вечірній Київ.

За словами КМДА, рішення про відключення опалення має прийматися максимально виважено з урахуванням погодних умов та перспективи стабільного потепління.

Наголошується також, що слід врахувати, що система теплопостачання міста Києва є досить інертною і її не можна включити через один день після відключення. А будинки охолоджуються досить швидко.

"Орієнтуємось на погоду, щоб відключення опалення було синхронним потеплінням і мешканцям було комфортно. Особливо коли йдеться про установи соціальної сфери. Якщо ж відключити опалення, коли на вулиці прохолодно, люди догріватимуться електроприладами, що спричинить ризик аварійності та перевантаження в мережі ", - Заявили в КМДА.

Нагадаємо, що у Макарівській громаді на території Київської області протягом трьох днів очікуються відключення електроенергії — причиною стане проведення планових ремонтних робіт працівниками енергетичної компанії ДПЕК. Про це стало відомо з офіційного повідомлення прес-служби Макарівської громади.

30 березня з 09:30 до 18:30: село Ситняки: вулиці Миру, Київська, В. Семенченка, Молодіжна, Набережна, Шкільна, Зелений хутір, Польова, пров. Луговий, село Калинівка: вулиця Київська, село Рожів: вулиця Центральна.

31 березня з 09:30 до 15:30: село Копилів: вулиці Житомирська, Київська, Механізаторів, Жовтнева, Шевченка, Макарівська, Заводська, Білоцерківська, Мігринівка, Садова, Польова, Лісова, Валова, Шовковична, Перемоги, село Северинівка: вул . , Макарів: вулиця Щаслива.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися