Стало відомо, коли у Києві приберуть з доріг усі блокпости: деталі

У Київській міській військовій адміністрації розповіли, коли в українській столиці з доріг повністю приберуть блокпости та інші інженерні загородження

У Київській міській військовій адміністрації розповіли, коли в українській столиці з доріг повністю приберуть блокпости та інші інженерні загородження. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба КДВА.

За словами чиновників, деякі блокпости приберуть із проїжджої частини або зовсім демонтують, а бетонні блоки, мішки з піском, протитанкові їжаки тощо зосередять у певних місцях, щоб у разі загрози швидко повернути в бойовий режим у найкоротші терміни.

Зазначається, що таке рішення зробить Київ комфортнішим для мешканців. Це дозволить розвантажити як проїжджу частину, так і пішохідні зони, щоб кияни могли вільно пересуватися містом. Але повністю вся система оборонних інженерних огорож зникне лише після перемоги у війні.

Нагадаємо, що в українській столиці скоротили час тривалості обмежень комендантської години. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Відомо, що з 26 березня комендантська година була скорочена — вона триватиме з 00:00 до 05:00 щодня. За словами начальника військової адміністрації Сергія Попка, влада розглянула громадський запит і прийняла рішення.

"Новий період комендантської години дозволить збільшити час руху громадського транспорту для зручності киян та гостей міста. Також скорочення тривалості має сприяти зменшенню соціальної напруги, нарощування виробництва, створенню нових робочих місць. Підприємства сфери обслуговування також зможуть продовжити час роботи", - сказав Попко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися