На Київщині встановили нові тарифи на воду: скільки доведеться платити

В Українці на території Київської області встановили нові тарифи на водопостачання та водовідведення

В Українці на території Київської області встановили нові тарифи на водопостачання та водовідведення. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Української міської ради.

Відомо, що рішенням виконавчого комітету Української міської ради погоджено встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Українському ВКП, згідно з заявою підприємства.

Згідно з рішенням тарифи для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення (населення, бюджетні установи та організації, інші споживачі) з 1 квітня 2023 року становитимуть: централізоване водопостачання – 28.90 грн (з ПДВ), централізоване водовідведення – 33. грн (з ПДВ).

Нагадаємо, що у Київській міській державній адміністрації розповіли, коли варто очікувати закінчення опалювального сезону у Києві та як прийматимуть рішення про відключення батарей. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало місцеве видання Вечірній Київ.

За словами КМДА, рішення про відключення опалення має прийматися максимально виважено з урахуванням погодних умов та перспективи стабільного потепління. Наголошується також, що слід врахувати, що система теплопостачання міста Києва є досить інертною і її не можна включити через один день після відключення. А будинки охолоджуються досить швидко.

"Орієнтуємось на погоду, щоб відключення опалення було синхронним потеплінням і мешканцям було комфортно. Особливо коли йдеться про установи соціальної сфери. Якщо ж відключити опалення, коли на вулиці прохолодно, люди догріватимуться електроприладами, що спричинить ризик аварійності та перевантаження в мережі ", - Заявили в КМДА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Читач

30 березня 2023, 23:03

Киянин , 100%

Киянин

30 березня 2023, 13:34

Саме за це Україна воює, за те щоб олігархи могли і далі обдирати українців, навіть під час війни. Війна війною, а мародерство в Україні це святе. Ще ні один президент, ні один уряд в Україні не почав свою діяльність з європейських заплат, які до речі в Україні як в Сомалі, зато зразу починають з європейських цін і тарифів, шахраї є шахраї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися