У Києві знову різко зміниться погода: прогноз від Укргідрометцентру

В українській столиці 31 березня знову очікується зміна погодних умов – синоптики Українського гідрометцентру дали прогноз на сьогоднішній день

В українській столиці 31 березня знову очікується зміна погодних умов – синоптики Українського гідрометцентру дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Укргідрометцентру.

За словами синоптиків, в ньому повітря прогріється до 9 градусів тепла. Небагато тепла принесе південно-західний вітер, силою 7-12 метрів за секунду. Прогноз погоди по Київській області на 31 березня: хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень невеликий дощ.

Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура в області вночі 0 – 4 морози, вдень 7 – 12 тепла. За інформацією синоптика Наталії Діденко, у п'ятницю в Україну прийде атмосферний фронт із заходу. Він принесе дощі у північні області.

Нагадаємо, що у Макарівській громаді на території Київської області протягом трьох днів очікуються відключення електроенергії — причиною стане проведення планових ремонтних робіт працівниками енергетичної компанії ДТЕК. Про це стало відомо з офіційного повідомлення прес-служби Макарівської громади.

31 березня з 09:30 до 15:30: село Копилів: вулиці Житомирська, Київська, Механізаторів, Жовтнева, Шевченка, Макарівська, Заводська, Білоцерківська, Мігринівка, Садова, Польова, Лісова, Валова, Шовковична, Перемоги, село Северинівка: вул . , Макарів: вулиця Щаслива.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися