У КМДА розповіли, за яких умов у Києві відключать опалення

У Київській міській державній адміністрації розповіли, коли в українській столиці закінчать опалювальний сезон

У Київській міській державній адміністрації розповіли, коли в українській столиці закінчать опалювальний сезон — це може статися вже найближчим часом, проте для цього потрібна відповідна постійна температура повітря.

Відомо, що якщо середньодобова температура перевищує 8 градусів певний період часу, то відштовхуючись від прогнозу погоди та деяких показників, з великою ймовірністю через два тижні, можливо, навіть через тиждень – опалення буде вимкнено.

Нагадаємо, що в Українці на території Київської області встановили нові тарифи на водопостачання та водовідведення. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Української міської ради.

Відомо, що рішенням виконавчого комітету Української міської ради погоджено встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Українському ВКП, згідно з заявою підприємства.

Згідно з рішенням тарифи для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення (населення, бюджетні установи та організації, інші споживачі) з 1 квітня 2023 року становитимуть: централізоване водопостачання – 28.90 грн (з ПДВ), централізоване водовідведення – 33. грн (з ПДВ).

Читайте также