На Київщині знову змінили час продажу алкоголю: графік

У Боярській громаді на території Київської області з 29 березня змінили час продажу алкоголю у магазинах

У Боярській громаді на території Київської області з 29 березня змінили час продажу алкоголю у магазинах. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Боярської міської територіальної громади.

Відомо, що а алкогольні напої тепер дозволено продавати з 10:00 до 21:00 у торговельній мережі (магазинах) та з 10:00 до 22:00 у закладах громадського харчування, що мають ліцензію.

Відповідне розпорядження видав Боярський міський голова. Продаж алкоголю заборонено під час комендантської години та на постійній основі особам у форменому одязі з числа військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представникам добровольчих формувань, залучених до несення служби.

Нагадаємо, що у Київській міській військовій адміністрації розповіли, коли в українській столиці з доріг повністю приберуть блокпости та інші інженерні загородження. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба КДВА.

За словами чиновників, деякі блокпости приберуть із проїжджої частини або зовсім демонтують, а бетонні блоки, мішки з піском, протитанкові їжаки тощо зосередять у певних місцях, щоб у разі загрози швидко повернути в бойовий режим у найкоротші терміни.

Зазначається, що таке рішення зробить Київ комфортнішим для мешканців. Це дозволить розвантажити як проїжджу частину, так і пішохідні зони, щоб кияни могли вільно пересуватися містом. Але повністю вся система оборонних інженерних огорож зникне лише після перемоги у війні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Никифор

2 квітня 2023, 19:46

Убирайте уже этих собак с блок постов,на передок их,все равно кроме оферт в виде повесток ничего больше не умеют!

Флегонтыч

2 квітня 2023, 19:18

Александр , откуда берётся такое мурло?

Марс

2 квітня 2023, 09:18

Александр , ты член кличка.

Марс

2 квітня 2023, 09:16

Славянин, пидор ты путлера, украинской конечно. ДаунбаZZовец, скоро кровью умоешься.

Марс

2 квітня 2023, 09:15

А в Киеве с 11. Кличко же не пьёт.

Славянин

1 квітня 2023, 18:25

После чьей победе в войне?

Бабамиша

1 квітня 2023, 08:44

Александр , Далбаеб?

Александр

31 березня 2023, 18:31

А можно вообще, убрать алкоголь с полок?! Либо сделать цены по от 500 грн за бутылку. Любого алкоголя. Чтоб меньше пьяного быдла шастало по улицам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися