У Києві у 2023 році капітально відремонтують низку магістралей: список

В українській столиці у 2023 році очікується капітальний ремонт низки дорожніх магістралей

В українській столиці у 2023 році очікується капітальний ремонт низки дорожніх магістралей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, основні роботи з капремонту пройдуть у Києві на таких вулицях: шляхопровід на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (колишня Лева Толстого) над залізницею; сама вулиця Скоропадського; вулиця Шумського; Окружна дорога; проспект Володимира Івасюка (колишній Героїв Сталінграда).

Також завершиться ремонт покриття із гранітної бруківки на вулиці Грушевського. У планах на рік - облаштування 40 нових перехресть із кільцями малого радіусу.

Нагадаємо, що у Київській міській військовій адміністрації розповіли, коли в українській столиці з доріг повністю приберуть блокпости та інші інженерні загородження. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба КДВА.

За словами чиновників, деякі блокпости приберуть із проїжджої частини або зовсім демонтують, а бетонні блоки, мішки з піском, протитанкові їжаки тощо зосередять у певних місцях, щоб у разі загрози швидко повернути в бойовий режим у найкоротші терміни.

Зазначається, що таке рішення зробить Київ комфортнішим для мешканців. Це дозволить розвантажити як проїжджу частину, так і пішохідні зони, щоб кияни могли вільно пересуватися містом. Але повністю вся система оборонних інженерних огорож зникне лише після перемоги у війні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися