На Київщині лунатимуть гучні вибухи: подробиці

На території Білоцерківського району Київської області 31 березня лунатимуть гучні вибухи

На території Білоцерківського району Київської області 31 березня лунатимуть гучні вибухи. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Петрівської громади.

Відомо, що на Ольшаницькому родовищі гранітів заплановано проведення вибухових робіт. Технологічні роботи планується проводити з 10.00 до 17.00.

Роботи проводитимуться з 10:00 до 17:00. У цьому можна чути вибухи. Мешканців закликають зберігати спокій.

Нагадаємо, що в Українці на території Київської області встановили нові тарифи на водопостачання та водовідведення. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Української міської ради.

Відомо, що рішенням виконавчого комітету Української міської ради погоджено встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Українському ВКП, згідно з заявою підприємства.

Згідно з рішенням тарифи для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення (населення, бюджетні установи та організації, інші споживачі) з 1 квітня 2023 року становитимуть: централізоване водопостачання – 28.90 грн (з ПДВ), централізоване водовідведення – 33. грн (з ПДВ).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися