У Києві очікується серйозне погіршення погоди: прогноз синоптика

В українській столиці найближчим часом очікується різке погіршення погодних умов — відома синоптик Наталія Діденко дала прогноз на наступний тиждень

В українській столиці найближчим часом очікується різке погіршення погодних умов — відома синоптик Наталія Діденко прогнозувала наступний тиждень. Про це стало відомо із повідомлення, яке вона опублікувала на своїй сторінці у соціальних мережах.

За її словами, тиждень в Україні розпочнеться похолоданням та мокрим снігом, 3 квітня погоду більшості областей визначатиме циклон. Періодично йтиме дощ, у західній частині, місцями у північній частині, можливий мокрий сніг.

У Києві в понеділок очікується хмарна, дощова, прохолодна. Вдень лише до 6...7 градусів. Надвечір у понеділок похолодає, можливий перехід дощу у мокрий сніг.

"Тиждень загалом буде в Україні строкатий — переважатимуть дощі, у більшості областей очікується холодна чи свіжа погода, кому як. А от у східній частині та на південному сході буде тепло – до 12…18 градусів", – розповіла Наталія Діденко.

Нагадаємо, що в Українці на території Київської області встановили нові тарифи на водопостачання та водовідведення. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Української міської ради.

Відомо, що рішенням виконавчого комітету Української міської ради погоджено встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Українському ВКП, згідно з заявою підприємства.

Згідно з рішенням тарифи для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення (населення, бюджетні установи та організації, інші споживачі) з 1 квітня 2023 року становитимуть: централізоване водопостачання – 28.90 грн (з ПДВ), централізоване водовідведення – 33. грн (з ПДВ).

Читайте также