Метро Києва змінило режим роботи підземки: подробиці для пасажирів

В українській столиці змінили роботу станції київського метрополітену "Васильківська"

В українській столиці змінили роботу станції київського метрополітену "Васильківська" - запрацював вестибюль №1 - у напрямку станції "Голосіївська", а вестибюль №2 закрився. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що запрацював вестибюль №1 – у напрямку станції "Голосіївська", а вестибюль №2 у напрямку станції "Виставковий центр" закрився. Режим роботи станції "Васильківська" – з 05:53 до 22:32.

Нагадаємо, що в українській столиці у 2023 році очікується капітальний ремонт низки дорожніх магістралей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, основні роботи з капремонту пройдуть у Києві на таких вулицях: шляхопровід на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (колишня Лева Толстого) над залізницею; сама вулиця Скоропадського; вулиця Шумського; Окружна дорога; проспект Володимира Івасюка (колишній Героїв Сталінграда).

Також завершиться ремонт покриття із гранітної бруківки на вулиці Грушевського. У планах на рік - облаштування 40 нових перехресть із кільцями малого радіусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

3 квітня 2023, 23:21

КИЕВЛЯНИН, отож дійсно єуропейські "досягнення" )))

КИЕВЛЯНИН

3 квітня 2023, 09:09

ОТКРИВСЯ... ЗАКРИВСЯ..... ЦЕ ДІЙСНО ЕВРОПЕЙСЬКИ ДОСЯГНЕННЯ)))))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися