У Києві змінилася оплата проїзду в метро: що потрібно знати мешканцям

В українській столиці змінилася оплата проїзду у київському метрополітені

В українській столиці змінилася оплата проїзду у київському метрополітені – стався технічний збій у системі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що прохід по паперових QR-квитках на всіх станціях метро тимчасово припинено через технічний збій. Фахівці вже працюють над оперативним вирішенням проблеми. Про відновлення проходу паперовими QR-квитками скажуть додатково.

Решта способів оплати проїзду працюють у звичайному режимі. Сплатити за проїзд можна: транспортною карткою, qr-кодом, згенерованим у додатку "Київ Цифровий", безконтактною банківською карткою, мобільним додатком ApplePay та Google Pay.

Нагадаємо, що в українській столиці у 2023 році очікується капітальний ремонт низки дорожніх магістралей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, основні роботи з капремонту пройдуть у Києві на таких вулицях: шляхопровід на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (колишня Лева Толстого) над залізницею; сама вулиця Скоропадського; вулиця Шумського; Окружна дорога; проспект Володимира Івасюка (колишній Героїв Сталінграда).

Також завершиться ремонт покриття із гранітної бруківки на вулиці Грушевського. У планах на рік - облаштування 40 нових перехресть із кільцями малого радіусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гість

5 квітня 2023, 08:13

Гість, для бурчунів: https://www.google.com/search?q=притча о пчеле и мухе видео

Гість

4 квітня 2023, 23:54

Збої то проблеми метрополітену, возіть безкоштовно під час збою, як в Японії Взялися надавати послуги то надавайте. Вивчіть досвід Японії як це робити.

Гість

3 квітня 2023, 18:04

Коли були каси та жетони,збоїв не було. Зробили покращення для пасажирів і почалося. Пасажирі не можуть скористатися правом на проїзд і винних вже котрий рік нема.

гість 13-666

3 квітня 2023, 09:09

Ну як завше все через дупу бляха

КИЕВЛЯНИН

3 квітня 2023, 08:55

СБОЙ НА СБОЕ И СБОЕМ ПОГОНЯЕТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися