На Київщині запускають важливий маршрут транспорту: графік

У Васильківській громаді на території Київської області запускають транспортний автобусний маршрут

У Васильківській громаді на території Київської області запускають транспортний автобусний маршрут – у місті відновлюють маршрут №5 вулиця Козацька (стара назва – вулиця Петровського) до Комісарової Гори (кінцева). Про це повідомила прес-служба Васильківміськпарктрансу.

Відомо, що а автобуси їздитимуть за таким розкладом: з вулиці Козацької 7:30 до Комісарової Гори та з Комісарової Гори 13:40 до вулиці Козацької.

Нагадаємо, що в українській столиці у 2023 році очікується капітальний ремонт низки дорожніх магістралей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, основні роботи з капремонту пройдуть у Києві на таких вулицях: шляхопровід на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (колишня Лева Толстого) над залізницею; сама вулиця Скоропадського; вулиця Шумського; Окружна дорога; проспект Володимира Івасюка (колишній Героїв Сталінграда).

Також завершиться ремонт покриття із гранітної бруківки на вулиці Грушевського. У планах на рік - облаштування 40 нових перехресть із кільцями малого радіусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Жека)

5 квітня 2023, 00:06

Що саме запускають?)

Жека)

5 квітня 2023, 00:05

Так, що відомо про маршрут?)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися