На Київщині продовжили опалювальний сезон: деталі від влади

У Броварах на території Київської області продовжили опалювальний сезон – половина міських котелень продовжує працювати

У Броварах на території Київської області продовжили опалювальний сезон – половина міських котелень продовжує працювати. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Броварської міської ради.

Відомо, що опалювальний сезон продовжено через похолодання: скільки він ще триватиме невідомо. Зазначається, що на оперативній нараді повідомили, що із 46 котелень продовжує працювати 23. Але за необхідності подачу тепла у місті відновлять на 100%.

Директор "Броваритепловодоенергія" Григорій Голубовський додав, що лише сьогодні отримають обсяг лімітів газу, що надаються за пільговими цінами. Після цього зможуть прогнозувати, на який час продовжити опалювальний сезон. Однак, на його думку, газу має вистачити, щоби пережити квітневе похолодання.

Нагадаємо, що на території Богуславської громади в Київській області 4 квітня заплановано масштабні відключення електроенергії - причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Богуславської міської ради.

Через виконання цих робіт 4 квітня з 09:00 до 19:00 планують відключення електроенергії у таких населених пунктах:

Богуслав: Чумацький шлях, Святотроїцький узвіз, Богуславка, Тараса Силенка, Миколи Леонтовича, Молодіжний, Чорних Запорожців пров., Лесі Українки, Українки Лесі пров., Молодіжна, Карячанська, Коцюбинського, Робоча, Поштовий, Карячанський пров. , Зразкова, Окружна, Затишна, Андрія Хоменка пров., Андрія Хоменка, Антюшина, Кришталева, Калинова, Гоголя, Затишна, Гранітна.

Розкопанці: Антюшина пров. Хохітва: Польова, Поштова, Стадіонна, Польова, Лесі Українки, Зарічна, Шевченка, Яблунева, Набережна, Росева, Молодіжна, Шкільна, Садова, Садовий, Соснова, вулиця невизначена, Лісова, М. Левицького.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися