На Київщині перекрили рух транспорту: як проїхати

На території Баришівської громади на Київщині перекрили рух транспорту через тимчасовий переїзд через річку Трубіж

На території Баришівської громади на Київщині перекрили рух транспорту через тимчасовий переїзд через річку Трубіж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Баришівської сільської ради.

Відомо, що 4 та 5 квітня з 08:00 до 18:00 перекриють рух автотранспорту через тимчасовий переїзд через нар. Трубіж біля с. Селище. Зазначається, що виконуватимуть монтажні роботи металевої конструкції мостового переїзду.

Об'їзд здійснюватиметься через села Хлопки, Паришки, Лукаші. А маршрутні перевезення будуть через об'їзну дорогу м. Бориспіль.

Нагадаємо, що в українській столиці у 2023 році очікується капітальний ремонт низки дорожніх магістралей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, основні роботи з капремонту пройдуть у Києві на таких вулицях: шляхопровід на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (колишня Лева Толстого) над залізницею; сама вулиця Скоропадського; вулиця Шумського; Окружна дорога; проспект Володимира Івасюка (колишній Героїв Сталінграда).

Також завершиться ремонт покриття із гранітної бруківки на вулиці Грушевського. У планах на рік - облаштування 40 нових перехресть із кільцями малого радіусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися