Стало відомо, скільки триватимуть дощі у Києві: прогноз

Стало відомо, скільки ще триватиме дощова погода в українській столиці — синоптики дали прогноз на сьогодні та решту тижня

Стало відомо, скільки ще триватиме дощова погода в українській столиці — синоптики дали прогноз на сьогоднішній день і решту тижня. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували прес-служба Українського гідрометцентру та синоптик Наталія Діденко.

За словами Укргідрометцентру, вдень 8 – 10 градусів тепла. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Прогноз погоди по Київській області на 5 квітня: хмарно, дощ, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура в області вночі 2-7, вдень 7-12 градусів тепла.

Діденко заявила, що 5 квітня вночі та вранці буде дощова погода, у вікна барабанитиме, а вдень опади припинятимуться. Вдень буде сильний вітер північно-східного спрямування. Вона зазначає, що до кінця тижня – дощі. З перервами, але вологи буде достатньо.

Нагадаємо, що в Українці на території Київської області встановили нові тарифи на водопостачання та водовідведення. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Української міської ради.

Відомо, що рішенням виконавчого комітету Української міської ради погоджено встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Українському ВКП, згідно з заявою підприємства.

Згідно з рішенням тарифи для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення (населення, бюджетні установи та організації, інші споживачі) з 1 квітня 2023 року становитимуть: централізоване водопостачання – 28.90 грн (з ПДВ), централізоване водовідведення – 33. грн (з ПДВ).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися