У Києві запустили онлайн-карту парків і скверів

На карті можна знайти інформацію про парки, сквери і зелені зони Києва

Києві запустили електронну карту з парками та зеленими зонами міста. Щоб побачити парки на карті, потрібно перейти в шар "Об’єкти благоустрою" і додати "Реєстр зелених зон". Тоді на карті з’явиться інформація про парки, сквери та природньо-заповідні фонди. Про це повідомляє голова комісії Київради з питань екологічної політики Костянтин Яловий.

Зазначається, що поки онлайн-карта працює у тестовому режимі. На карті можна знайти інформацію про парки, сквери і зелені зони Києва. А також у карті є фільтр за типом зеленої зони: наприклад, можна обрати лише шар з парками.

За кожним парком прикріплена детальна інформація: можна переглянути адресу, площу ділянки, хто нею користується та яке її призначення. Зараз онлайн-реєстр парків та скверів доповнюють новими даними.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві облаштували понад 20 пунктів обігріву. На базах територіальних центрів соціального обслуговування у дев’яти районах Києва облаштовано 21 пункт обігріву. Про це повідомили у Департаменті соціальної політики Київської міської держадміністрації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися