У Київській області почнуть працювати інспектори з паркування: подробиці

У Білій Церкві на території Київської області почнуть працювати інспектори з перевірки паркування автомобілів

У Білій Церкві на території Київської області працюватимуть інспектори з перевірки паркування автомобілів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Білоцерківської міської ради.

Відомо, що у місті вводиться нова система роботи з порушниками ПДР у частині зупинки та стоянки транспортних засобів. Вказану роботу виконуватимуть інспектори з паркування.

Свою роботу в Білій Церкві інспектори паркування розпочинають у квітні 2023 року. У свій час інспектори працюватимуть у режимі попередження та роз'яснення щодо порушення правил дорожнього руху в частині зупинки та стоянки автомобілів, про що залишатимуть відповідні інформаційні матеріали.

Як зазначається, за порушення правил паркування передбачено накладення штрафу згідно із законодавством України до 680 грн.

Підставою для притягнення власника транспортного засобу до відповідальності з боку інспектора є: паркування та стоянка під знаками, стоянка на газонах, зупинка у місцях виїзду на прилеглих територіях, зупинка на пішохідних переходах, зупинка на перехрестях, зупинка на посадкових майданчиках для маршрутних транспортних засобів на тротуарах, зупинка у місцях виконання дорожніх робіт.

Штрафу підлягає авто зупинка або стоянка якого перешкоджає дорожньому руху або загрозу безпеці руху. Кошти за сплачені штрафи надходитимуть до місцевого бюджету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися