На Київщині розповіли, чи буде комендантська година на Великдень: деталі

У Бучанській громаді на території Київської області розповіли, чи скасовуватимуть режим обмежень комендантської години в регіоні на Великдень

У Бучанській громаді на території Київської області розповіли, чи скасовуватимуть режим обмежень комендантської години в регіоні на Великдень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

Відомо, що в ніч із 15 на 16 квітня обмеження діятимуть у звичайному режимі – з 0:00 до 5:00. Правоохоронці та добровольці Бучі посилено контролюватимуть їх дотримання мешканцями громади.

Під час комендантської години забороняється: перебувати на вулиці та інших громадських місцях, пересуватися транспортом чи пішки.

Нагадаємо, що у Білій Церкві на території Київської області почнуть працювати інспектори з перевірки паркування автомобілів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Білоцерківської міської ради.

Відомо, що у місті вводиться нова система роботи з порушниками ПДР у частині зупинки та стоянки транспортних засобів. Вказану роботу виконуватимуть інспектори з паркування.

Свою роботу в Білій Церкві інспектори паркування розпочинають у квітні 2023 року. У свій час інспектори працюватимуть у режимі попередження та роз'яснення щодо порушення правил дорожнього руху в частині зупинки та стоянки автомобілів, про що залишатимуть відповідні інформаційні матеріали.

Як зазначається, за порушення правил паркування передбачено накладення штрафу згідно із законодавством України до 680 грн.

Штрафу підлягає авто зупинка або стоянка якого перешкоджає дорожньому руху або загрозу безпеці руху. Кошти за сплачені штрафи надходитимуть до місцевого бюджету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися