Проїзд у Києві: КМВА надовго перенесла зміну системи оплати

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко відклав терміни запровадження безготівкової оплати у маршрутках української столиці

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко відклав терміни запровадження безготівкової оплати у маршрутках української столиці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала депутат Київської міської ради Ксенія Семенова.

За її словами, під Новий рік Попко переніс терміни запровадження безготівкової оплати у маршрутках на дев'ять місяців після закінчення військового стану.

Вона зазначила, що з боку міста система готова. Комунальні перевізники його використовують. Термінали оплати коштують цілком доступно для перевізників.

"Єдина причина відстрочення впровадження - дозволити маршрутникам не сплачувати податки з реальних доходів", - заявила депутат.

Зазначимо, що офіційних коментарів від військової адміністрації із цього приводу не було.

Нагадаємо, що в українській столиці змінили роботу станції київського метрополітену "Васильківська" - запрацював вестибюль №1 - у напрямку станції "Голосіївська", а вестибюль №2 закрився. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що запрацював вестибюль №1 – у напрямку станції "Голосіївська", а вестибюль №2 у напрямку станції "Виставковий центр" закрився. Режим роботи станції "Васильківська" – з 05:53 до 22:32.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися