На Київщині заборонили роботи в полі: що необхідно знати

На території Бориспільського району Київської області заборонили роботи у полі під час сигналу повітряної тривоги

На території Бориспільського району на Київщині заборонили роботи в полі під час сигналу повітряної тривоги. Відповідний указ видала райдержадміністрація району.

Відомо, що до відбою заборонять проводити сільськогосподарські (польові) роботи на відкритій місцевості. Керівники підприємств повинні організувати у місцях проведення цих робіт оповіщення працівників та заходи безпеки.

Зокрема, зупиняти роботу техніки, а людей супроводжувати у укриттях, здатних захистити від ураження повітряними цілями та уламками.

Спільний наказ голови Бориспільської РДА та сектору оборони Київської області "Про заборону сільгоспробіт на території Бориспільського району Київської області протягом дії повітряної тривоги" підписано 22 березня.

Нагадаємо, що в Ірпені продовжуються роботи з будівництва нового мосту, який з'єднує Бучу, Ірпінь та Гостомель з українською столицею. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала компанія Onur Group Ukrain.

На сьогодні розпочалося буріння паль та збір збірної бетонної балки. Також на даний момент проводиться підготовка арматури та опалубки до заливання бетону та виконання земляних робіт.

Проект включає 2 мости по 114 метрів, кожен міст матиме 4 прольоти. Загалом для будівництва буде використано 7500 м3 бетону та 970 тонн будівельного заліза.

Читайте также