На трасі Київ-Чоп перекрили рух транспорту: що потрібно знати

На трасі державного значення сполученням Київ-Чоп перекрили рух транспорту

На трасі державного значення сполученням Київ-Чоп перекрили рух транспорту - причиною стала дорожньо-транспортна пригода. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Патрульної поліції Житомирської області.

За словами правоохоронців, у зв'язку з дорожньо-транспортною пригодою без постраждалих, що сталася на автодорозі Київ-Чоп (об'їзна дорога Житомира) поблизу села Вереси, Житомирської області, рух транспорту в обох напрямках перекрито.

Рух організовано через Житомир. Зазначається, що патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху.

Нагадаємо, що в українській столиці у 2023 році очікується капітальний ремонт низки дорожніх магістралей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, основні роботи з капремонту пройдуть у Києві на таких вулицях: шляхопровід на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (колишня Льва Толстого) над залізницею; сама вулиця Скоропадського; вулиця Шумського; Окружна дорога; проспект Володимира Івасюка (колишній Героїв Сталінграда).

Також завершиться ремонт покриття із гранітної бруківки на вулиці Грушевського. У планах на рік - облаштування 40 нових перехресть із кільцями малого радіусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися