У Києві хочуть вирішити питання з будівлею посольства Росії: подробиці

У Київській міській раді хочуть вирішити питання з будівлею посольство Росії, де до початку повномасштабного вторгнення перебували дипломати країни-окупанта

У Київській міській раді хочуть вирішити питання з будівлею посольство Росії, де до початку повномасштабного вторгнення перебували дипломати країни-окупанта. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київради.

Відомо, що йдеться про земельну ділянку площею 0,3984 га на Повітрофлотському проспекті, 27 у Солом'янському районі Києва. Договір про оренду між Київською міською радою та посольством РФ в Україні було укладено ще 5 жовтня 1999 року.

Проект цього рішення було зареєстровано ще 3 квітня. Наразі документ перебуває на розгляді комісій міськради з архітектури, містобудування та земельних відносин та з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків.

Україна вже 24 лютого 2022 року заявила про розрив дипломатичних відносин із росією. Посольство Російської Федерації в Україні не працює.

Автори документа зазначили, що ухвалення цього рішення дозволить територіальному товариству Києва "викорінити випадки надання пільгових умов" у питаннях земельних відносин інституціям держави-агресора та сприятиме раціональному використанню землі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися