У Київському зоопарку купили величезні іграшки для слона (ВІДЕО)

Це зробили для забезпечення природної поведінки тварини

Киян та гостей столиці запросили до Київського зоопарку на показове годування слона Хораса, якому цьогоріч у вольєрі встановили нові велетенські іграшки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Індійський слон Хорас народився 14 лютого 2005 року. У Київському зоопарку він мешкає з 2012 року. У вольєрі слона встановили два дерев'яні стовбури-чесалки, заввишки чотири метри та велетенський валун, вагою дев’ять тон. Це зробили для забезпечення його природної поведінки з урахуванням потреб та особливостей характеру слона.

Слон Хорас ще "юнак" – йому 18 років. Тварина має міцну статуру та важить близько чотирьох тон. Кожного дня він з’їдає близько 150 кілограмів кормів. В його раціоні сіно, вівсяна солома, гілковий корм, овочі та фрукти, а також п’ять кілограмів спеціалізованого гранульованого корму. Слон також випиває майже 70 літрів води.


Цими вихідними у Київському зоопарку проводять показове годування слона Хораса. Відвідувачі Київського зоопарку можуть це побачити й у неділю, 9 квітня о 12:00.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися