На Київщині запустили важливий автобусний маршрут: графік

На території Київської області запустили новий автобусний маршрут сполученням між Обуховом та Васильковом

На території Київської області запустили новий автобусний маршрут сполученням між Обуховим та Васильковом — автобуси почнуть курсувати з 10 квітня.

Відомо, що з 10 квітня 2023 року починає працювати приміський автобусний маршрут 146(367) Обухів АС – Васильків. Зазначається, що автобуси курсуватимуть за таким розкладом: Піщана - 7:00, 13:00, 18:00, Васильків (ЕКО-Маркет) - 8:00, 14:00, 19:00.

Транспортники готові приймати інформацію від пасажирів щодо коригування часу відправлення. Пропозиції щодо режиму роботи зазначеного маршруту можна надсилати за тел. (096) 582 89 17 (з 8:00 до 17:00, з пн. по пт.)

Нагадаємо, що керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко відклав терміни впровадження безготівкової оплати в маршрутках української столиці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала депутат Київської міської ради Ксенія Семенова.

За її словами, під Новий рік Попко переніс терміни запровадження безготівкової оплати у маршрутках на дев'ять місяців після закінчення військового стану. Вона зазначила, що з боку міста система готова. Комунальні перевізники його використовують. Термінали оплати коштують цілком доступно для перевізників.

"Єдина причина відстрочення впровадження - дозволити маршрутникам не сплачувати податки з реальних доходів", - заявила депутат.

Зазначимо, що офіційних коментарів від військової адміністрації із цього приводу не було.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися