У Києві на лівому березі перекрили рух транспорту: маршрут (Карта)

У Дарницькому районі української столиці тимчасово обмежили рух на вулиці Тростянецькій, що розташована вздовж парку партизанської слави

У Дарницькому районі української столиці тимчасово обмежили рух на вулиці Тростянецькій, яка розташована вздовж парку партизанської слави. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

За словами шляховиків, обмеження діятимуть до 6 травня. По Тростянецькій почали влаштовувати паркувальну кишеню. Рух під час робіт частково обмежений. Варто враховувати цей факт при плануванні маршрутів.


Нагадаємо, що в Ірпені продовжуються роботи з будівництва нового мосту, який з'єднує Бучу, Ірпінь та Гостомель з українською столицею. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала компанія Onur Group Ukrain.

На сьогодні розпочалося буріння паль та збір збірної бетонної балки. Також на даний момент проводиться підготовка арматури та опалубки до заливання бетону та виконання земляних робіт.

Проект включає 2 мости по 114 метрів, кожен міст матиме 4 прольоти. Загалом для будівництва буде використано 7500 м3 бетону та 970 тонн будівельного заліза.

Читайте также