Стало відомо, що буде з комендантською годиною у Київській області на Великдень

Стало відомо, що буде з комендантською годиною на території Київської області на Великдень, яка відбудеться наступних вихідних

Стало відомо, що буде з комендантською годиною на території Київської області на Великдень, яка відбудеться наступних вихідних. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

За словами чиновників, у ласті Київської області не скасовуватимуть комендантську годину на Великдень, у храмах дозволять перебувати лише священикам, але буде трансляція святкової служби.

"На Великдень, у ніч із суботи 15 квітня на неділю 16 квітня, комендантська година на Київщині діятиме без змін - з 00:00 до 5:00. Перебувати у храмах у цей час може виключно духовенство з обмеженням доступу для віруючих. зручності населення богослужіння транслюватимуться в онлайн-режимі", - сказано в повідомленні.

Жителі зможуть піти до храмів після завершення комендантської години. Влада також просить обмежити кількість присутніх на території церков та цвинтарів під час освячення великодніх кошиків та у поминальні дні.

А у разі тривоги мешканців закликають переходити до укриття. Київська влада раніше також повідомляла, що не скасовуватиме комендантську годину на Великдень, 16 квітня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися