Останній дзвінок у школах Києва: стало відомо, коли він відбудеться

Стало відомо, коли у школах української столиці відбудеться останній дзвінок

Стало відомо, коли у школах української столиці відбудеться останній дзвінок. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації.

Освітній процес триватиме до 30 червня, а завершити навчання за класно-урочною системою школам рекомендують до 16 червня – це буде датою останніх дзвінків.

Слід зазначити, що ці рішення мають рекомендаційний характер, але в школах, як правило, до них прислухаються. Також у заяві йдеться, що документи про освіту випускникам шкіл слід видати у період із 21 по 23 червня.

Нагадаємо, що в українській столиці у березні стартує прийом дітей до перших класів. Зарахування учнів у перші класи відбуватиметься з 16 квітня.

Підставою є заява одного з батьків (опікуна або іншого законного родича, документи, що підтверджують місце проживання дитини або одного з її батьків (або осіб, що їх замінюють) на території обслуговування закладу, а також визначені Порядком зарахування документи (свідоцтво про народження, медична) довідка) .

Оригінали документів та медичні довідки подаються до навчального закладу не пізніше 18 серпня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися