На Київщині можливі потопи на річці: попередження для мешканців

На території Київської області можливі розливи та підтоплення на річці Десна через дощі, що продовжуються.

На території Київської області можливі розливи і підтоплення на річці Десна через дощі, що продовжуються. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, у ньому повітря в столиці прогріється до 10-12 градусів. Прогноз погоди по Київській області: хмарно з проясненнями, часом дощ. Вітер східний, 7-12 метрів за секунду. Температура в області вночі 5-10, вдень 8-13 градусів тепла.

Укргідрометцентр повідомляє, що в ці дні на нижніх ділянках Десни на Київщині продовжуватиметься поступове зростання рівнів води на 1-5 см на добу. Але без негативних наслідків річки.

Утримуватиметься вода у старицях (старих руслах) на заплавних територіях Десни у Броварському районі Київської області – І рівень небезпеки – жовтий.

Нагадаємо, що нещодавно у Солом'янському районі українській столиці сильний вітер повалив дерево на гараж – інцидент стався на вулиці Олекси Тихого. Про це стало відомо із офіційного повідомлення Київської аварійної служби порятунку.

Відомо, що у неділю, 9 квітня, через пориви вітру дерево впало на дах гаража. Небезпечна ситуація виникла у Солом'янському районі на вулиці Олекси Тихого.

На місце виклику оперативно виїхали рятувальники четвертого аварійно-рятувального взводу Київської рятувальної служби (КАРС). За допомогою бензопили вони розпилили та прибрали дерево.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися