У Києві біля метро "Святошин" змінили проїзд транспорту: деталі (фото)

В українській столиці в районі станції київського метрополітену "Святошин" змінили рух транспорту

В українській столиці в районі станції київського метрополітену "Святошин" змінили рух транспорту. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що йдеться про встановлення на з'їздах на просп. Берестейського до Чорнобаївської площі нових дорожніх напрямних (делініатори).

Зазначається, що делініатори були влаштовані, щоб уникнути аварійних ситуацій та утворення пробок. Як додали в КМДА, також нові дорожні напрямні запобігатимуть хаотичному паркуванню та виїзду автомобілів.

Нагадаємо, що у Дарницькому районі української столиці тимчасово обмежили рух на вулиці Тростянецькій, яка розташована вздовж парку партизанської слави. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

За словами шляховиків, обмеження діятимуть до 6 травня. По Тростянецькій почали влаштовувати паркувальну кишеню. Рух під час робіт частково обмежений. Варто враховувати цей факт при плануванні маршрутів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ніколай

12 квітня 2023, 10:07

Що тяжко було показати це на малюнку?

Ніколай

12 квітня 2023, 10:07

Що тяжко було показати це на малюнку?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися