У метро Києва з'явилася нова локація: що зміниться для пасажирів

В українській столиці на станції київського метрополітену "Кловська" з'явилася нова локація

В українській столиці на станції київського метрополітену "Кловська" з'явилася нова локація - йдеться про початок роботи дитячого куточка за підтримки ЮНІСЕФ. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що на станції метрополітену "Кловська" за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у рамках всеукраїнської програми "Спільні Дитячі Точки" встановлено дитячу локацію.

Створений простір допоможе покращити умови перебування батьків із дітьми на станції метро під час повітряної тривоги та вдень та вночі”.

Нагадаємо, що в українській столиці до невпізнанності змінять околиці двох станцій метрополітену — йдеться про демонтаж зовнішньої реклами навколо станцій "Берестейська" та "Почайна" цього тижня. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, бригади комунального підприємства "Київреклама" продовжать упорядковувати вивіску на проспекті Степана Бандери.

Також проводитиметься демонтаж незаконно розміщених рекламних конструкцій на вулиці Лагерній.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися