На Київщині різко подорожчав проїзд у транспорті: нові ціни

У Броварах на території Київської області було ухвалено рішення про подорожчання вартості проїзду у міських маршрутних таксі

У Броварах на території Київської області було ухвалено рішення про подорожчання вартості проїзду до міських маршрутних таксі – відповідне рішення ухвалили на виконкомі міськради 11 квітня. Про це повідомило видання Трибуна-Бровари.

Йдеться про маршрути №2, 3, 5 та 10. Тепер офіційно вартість перевезення на маршрутах становитиме 12 грн. Варто зазначити, що саме за такою ціною давно надають послуги перевізники не лише у міських, а й у приміських автобусах, що курсують містом.

Найкоротший – маршрут №3, його загальна протяжність у прямому та зворотному напрямку становить 14,8 км; а найдовша – 26,3 км – №10.

Нагадаємо, що керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко відклав терміни впровадження безготівкової оплати в маршрутках української столиці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала депутат Київської міської ради Ксенія Семенова.

За її словами, під Новий рік Попко переніс терміни запровадження безготівкової оплати у маршрутках на дев'ять місяців після закінчення військового стану. Вона зазначила, що з боку міста система готова. Комунальні перевізники його використовують. Термінали оплати коштують цілком доступно для перевізників.

"Єдина причина відстрочення впровадження - дозволити маршрутникам не сплачувати податки з реальних доходів", - заявила депутат.

Зазначимо, що офіційних коментарів від військової адміністрації із цього приводу не було.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

14 квітня 2023, 09:22

В Броварах проїзд 12 грн уже більше року. Це що виходить перевізники не мали права піднімати проїзд до 11 квітня

Олена

13 квітня 2023, 13:59

У Бородянці вже давно, більше року, 15грн проїзд по містечку. При цьому це не є елітне містечко)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися