Під Києвом знесли десятки зруйнованих окупантами будинків (ФОТО)

Що відомо про демонтаж зруйнованого житла

У Бучанському районі Київської області знесли десятки зруйнованих російських окупантами будинків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

За даними мерії, у Бучі завершили демонтаж 31 розбитого російськими окупантами приватного будинку. Роботи тривали майже два місяці.

"Прибрали руїни, зокрема, 19-ти будинків у Бучі, ще п’яти у селі Блиставиця, трьох у Ворзелі і по одній будівлі у селах Мироцьке, Гаврилівка, Раківка та Синяк", — заявили у Бучанській міській раді.

Підрядники не лише розбирали всі пошкоджені конструкції, а й від’єднували пошкоджені комунікації та розчищали територію навколо. Демонтаж зруйнованих житлових будинків провели за підтримки Програми розвитку Програми розвитку ООН в Україні.

Окрім того, у Бучі цього тижня стартувало будівництво першої в Україні фабрики-кухні. Тут після відкриття готуватимуть обіди для навчальних закладів трьох громад — Бучанської, Немішаївської та Бородянської. Фінансує проєкт американський мільярдер та меценат Говард Баффет, а також британський підприємець Річард Бренсон. Щодня тут обіцяють готувати понад десяти тисяч порцій гарячих обідів для дітей. Ще одну таку фабрику збудують у Харківській області — теж за сприяння Говарда Баффета. 

Читайте також, чому у Київській області з модульного містечка виселили переселенців.

Джерело: https://t.me/bucha_city/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися