У Києві підніметься вода у Дніпрі: попередження про повінь

В українській столиці очікується підвищення рівня води на річці Дніпро через весняну повінь

В українській столиці очікується підвищення рівня води на річці Дніпро через весняну повінь. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, Український гідрометцентр заявляє, що 12-13 квітня внаслідок весняної повені через Київську ГЕС може піднятися рівень води у Дніпрі.

Зазначається, що за прогнозом синоптиків підвищення рівня води в річці може досягти позначок початкового затоплення ділянок, що прилягають до русла.

Столичні служби моніторять ситуацію та будуть готові використати всі необхідні кошти, якщо виникне загроза підтоплень.

Нагадаємо, що нещодавно у Солом'янському районі українській столиці сильний вітер повалив дерево на гараж – інцидент стався на вулиці Олекси Тихого. Про це стало відомо із офіційного повідомлення Київської аварійної служби порятунку.

Відомо, що у неділю, 9 квітня, через пориви вітру дерево впало на дах гаража. Небезпечна ситуація виникла у Солом'янському районі на вулиці Олекси Тихого.

На місце виклику оперативно виїхали рятувальники четвертого аварійно-рятувального взводу Київської рятувальної служби (КАРС). За допомогою бензопили вони розпилили та прибрали дерево.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися