У Києві перекрили рух на Шулявці: що потрібно знати водіям

У Шевченківському районі українській столиці на Шулявці тимчасово обмежили рух транспорту на вулиці Старокиївській

У Шевченківському районі українській столиці Шулявці тимчасово обмежили рух транспорту на вулиці Старокиївській. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, на Старокиївській частково обмежено рух через аварію на водопроводі. За інформацією Київводоканалу, рух обмежений з боку вулиці Богдана Гаврилишина – орієнтовно до 17:00.

Аварія сталася увечері 12 квітня на магістралі 250 мм. На місці працюють спеціалісти "Київводоканалу".

Нагадаємо, що керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко відклав терміни впровадження безготівкової оплати в маршрутках української столиці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала депутат Київської міської ради Ксенія Семенова.

За її словами, під Новий рік Попко переніс терміни запровадження безготівкової оплати у маршрутках на дев'ять місяців після закінчення військового стану. Вона зазначила, що з боку міста система готова. Комунальні перевізники його використовують. Термінали оплати коштують цілком доступно для перевізників.

"Єдина причина відстрочення впровадження - дозволити маршрутникам не сплачувати податки з реальних доходів", - заявила депутат.

Зазначимо, що офіційних коментарів від військової адміністрації із цього приводу не було.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися