У Києві можуть скасувати зупинку транспорту під час тривоги: деталі

В українській столиці розглянуть питання скасування зупинки громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги

В українській столиці розглянуть питання про скасування зупинки громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого спільнотою Пасажири Києва.

За словами ініціативи, транспортна комісія Київради не підтримала петицію киян про відміну зупинки транспорту під час повітряних тривог.

Голова комісії Олексій Окопний зазначає, що рішення про скасування зупинок не відповідає транспортній комісії, як і Київради. Він зазначив, що рішення зупиняти громадський транспорт ухвалила Рада оборони Києва.

Втім, транспортна комісія одноголосно підтримала рішення щодо направлення звернення громадян до Ради оборони. Рада оборони розгляне заклик про відміну зупинки транспорту на найближчому засіданні.

Нагадаємо, що керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко відклав терміни впровадження безготівкової оплати в маршрутках української столиці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала депутат Київської міської ради Ксенія Семенова.

За її словами, під Новий рік Попко переніс терміни запровадження безготівкової оплати у маршрутках на дев'ять місяців після закінчення військового стану. Вона зазначила, що з боку міста система готова. Комунальні перевізники його використовують. Термінали оплати коштують цілком доступно для перевізників.

"Єдина причина відстрочення впровадження - дозволити маршрутникам не сплачувати податки з реальних доходів", - заявила депутат.

Зазначимо, що офіційних коментарів від військової адміністрації із цього приводу не було.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

13 квітня 2023, 09:58

кличко зассыт это делать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися