Проїзд у Києві кардинально зміниться: з'явиться новий транспорт (Фото)

В українській столиці кардинально зміниться проїзд у громадському транспорті — йдеться про появу найновіших автобусів із Німеччини

В українській столиці кардинально зміниться проїзд у громадському транспорті – йдеться про появу найновіших автобусів із Німеччини. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, до столиці прибули чотири сучасні автобуси Mercedes з Німеччини з низькою статтю, системою відеоспостереження та Wi-Fi.

Автобуси повністю відповідають усім ключовим вимогам якісного громадського транспорту. Ними замінять деякі маршрутки у Києві, а також запустять нові маршрути. Їх збираються запустити у найближчі два тижні.

Нагадаємо, що в українській столиці розглянуть питання про скасування зупинки громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого спільнотою Пасажири Києва.

За словами ініціативи, транспортна комісія Київради не підтримала петицію киян про відміну зупинки транспорту під час повітряних тривог.

Голова комісії Олексій Окопний зазначає, що рішення про скасування зупинок не відповідає транспортній комісії, як і Київради. Він зазначив, що рішення зупиняти громадський транспорт ухвалила Рада оборони Києва.

Втім, транспортна комісія одноголосно підтримала рішення щодо направлення звернення громадян до Ради оборони. Рада оборони розгляне заклик про відміну зупинки транспорту на найближчому засіданні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

15 квітня 2023, 01:23

Найновіший секонд-хенд з Німеччини. Тепер 4 автобуси перевезуть половину Києва.

Віталій

14 квітня 2023, 09:37

чотири сучасні автобуси Mercedes з Німеччини з низькою статтю, ЦЕ СИЛЬНИЙ ПЕРЕКЛАД!!! Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/17175-proizd-u-kievi-kardinalno-zminitsya-z-yavitsya-noviy-transport-foto.html © Comments.ua

Василь

14 квітня 2023, 07:56

дебільним копірайтерам з цього сайту відомо значення слова "кардинально"? і чому всі "новини" пишуться російською, а потім перекладаються Гуглом ("автобус з низькою статтю"). У вас є українські журналісти?

Есенин

14 квітня 2023, 07:21

Рада оборони Києва должна отменить это бесполезное решение. Никто не идёт в укрытие, а пересаживаются в маршрутки. Да и водители троллейбусов сидят в троллейбусах. Это решение не действует так как задумывалось, его надо отменить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися