У Київській області відбудеться важлива перевірка безпеки: подробиці

У Макарівському районі на території Київської області відбудеться важлива перевірка системи безпеки

У Макарівському районі на території Київської області відбудеться важлива перевірка системи безпеки – йдеться про тестування систем оповіщення. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Макарівської сільської ради.

За словами чиновників, з 12:00 до 16:30 звучать музичні композиції, сигнал повітряної тривоги та голосові повідомлення про тривогу.

Мешканців просять зберігати спокій та перевіряти інформацію про наявність повітряної тривоги на офіційних джерелах.

Нагадаємо, що в українській столиці розглянуть питання про скасування зупинки громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого спільнотою Пасажири Києва.

За словами ініціативи, транспортна комісія Київради не підтримала петицію киян про відміну зупинки транспорту під час повітряних тривог.

Голова комісії Олексій Окопний зазначає, що рішення про скасування зупинок не відповідає транспортній комісії, як і Київради. Він зазначив, що рішення зупиняти громадський транспорт ухвалила Рада оборони Києва.

Втім, транспортна комісія одноголосно підтримала рішення щодо направлення звернення громадян до Ради оборони. Рада оборони розгляне заклик про відміну зупинки транспорту на найближчому засіданні.

Читайте также