На Київщині затопило важливу переправу: подробиці (Фото)

В Іванкові на території Київської області затопило тимчасову переправу

В Іванкові на території Київської області затопило тимчасову переправу. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував начальник Головного управління Національної поліції Київської області Андрій Небутов.

За його словами, ситуація зі стихійним лихом залишається напруженою, а через тривалі опади розмило дамбу місцевого ставка, водою затопило вулиці Іванкова.

Об'їзд замість переправи до Іванків здійснюється через селище Кухарі.

Нагадаємо, що в українській столиці найближчим часом очікуються підтоплення через інтенсивні дощі — йдеться про період з кінця квітня до початку травня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За прогнозами синоптиків, наприкінці квітня-початку травня очікуються рясні дощі. Очікувані максимальні рівні повені не загрожують промисловим об'єктам і житловим масивам.

Можливе підтоплення деяких пляжів та зон відпочинку, а також деяких садово-дачних ділянок. Йдеться про села Осещина, Погреби, Хотянівка, Троєщина, Гнідин, Вишеньки та заплави Дніпра на півдні столиці.

Можливі часткові затоплення територій на дачних масивах: Воскресенські сади, Русанівські сади, Осокорки, Позняки, Вишеньки. Можливе часткове підтоплення у межах приватної та садово-дачної забудови на лівому березі Дніпра – в районі Південного мосту, а також затоки Берківщина.


Читайте также